Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Khaki kleding bedrukken | Khaki shirts bedrukken

Khaki kleding of kaki shirts bedrukken? Dat kan! Wij van shirts-bedrukken.nl hebben voor u al onze beschikbare Khaki kleding hieronder geselecteerd. Alle getoonde kleding is te verkrijgen in de kleur khaki. Khaki werkkleding bedrukken we vaak met behulp van de zeefdruk of transferdruk techniek.

 

Ook khaki truien bedrukken, caps, hoodies, vesten, tassen en overig textiel.

De kleur Khaki is een breed begrip, naar wat voor kleding in de kleur khaki bent u precies opzoek? Vele T-shirts, truien en jassen zijn te verkrijgen in meerdere kleuren Khaki. Zo vindt u bij ons onder andere donkkerkaki, lichtkaki, maar ook Light  khaki, darkkhaki, Sand, Tan en Dessert sand.

 

Selecteer met behulp van het filter het juiste khaki kledingstuk om te bedrukken of borduren. Voor al deze khaki kleding kunt u direct een prijs aanvragen en ontvangen in uw mailbox. De meeste artikelen hebben meerdere khaki kleuren in hun range. Natuurlijk kunt u bij ons niet alleen khaki shirts bedrukken maar u vindt hier ook natuurlijk khaki hoodies, khaki vesten, khaki caps, khaki jassen, en khaki truien om te bedrukken.

 

Bekijk onze khaki T-shirts en overige kaki kleding om te bedrukken of borduren