Kariban kleding laten bedrukken?

Kariban is een kledingmerk dat zich specialiseert in bedrijfskleding en promotionele kleding. Het merk staat voor kwaliteit, vrijheid en eenvoud. Ze bieden een breed assortiment aan kledingstukken, zoals overhemden, polo’s, T-shirts, sweaters, jassen en broeken.

Een van de bijzondere kenmerken van het merk is dat het veel aandacht besteedt aan duurzaamheid en ecologie. Kariban maakt kleding van gerecyclede materialen en biologisch katoen, die gecertificeerd zijn door Ecocert Greenlife. Zo draagt Kariban bij aan de bescherming van het milieu en de mensen die werken om de collecties tot leven te brengen.

Schort laten bedrukken?

Een voorbeeld van de duurzame kleding van Kariban zijn de ecologisch verantwoorde schorten met een zachte stof. Deze schorten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, maten en in verschillende kleuren. Ze hebben een casual, minimalistisch, modieus en zeer aangenaam ontwerp, dat geschikt is voor allerlei situaties. De schorten zijn gemaakt van biokatoen en gerecycled polyester, waarvoor gemiddeld 3 plastic flessen nodig zijn. Zo wordt de onnodige productie van polyester en het daaruit voortvloeiende afval voorkomen, terwijl er ook wordt gerecycled. Biokatoen is een milieuvriendelijk en natuurlijk materiaal, dat minder water en geen giftige stoffen vereist voor de teelt.

Als je op zoek bent naar kleding die kwalitatief, modieus en comfortabel is, dan is Kariban het merk voor jou. Bij Shirts-bedrukken.nl kun je Kariban kleding bestellen en laten bedrukken met jouw eigen logo, tekst of afbeelding. Wij leveren snel en tegen de beste prijs. Bekijk ons aanbod in onze vernieuwde shop of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder!

Filters zichtbaar

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten