Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

Overhemden en blouses bedrukken of borduren

Blouses of overhemden bedrukken of borduren om te gebruiken als werkkleding of als vrijetijdskleding? Wij van shirts-bedrukken.nl zorgen er graag voor dat uw werknemers, vrienden of leden representatief gekleed zijn in geborduurde of bedrukte overhemden. Bij ons is voor elke gelegenheid wel een geschikt overhemd of blouse te vinden. De budget overhemden kunnen het best eenmalig of minimaal gebruikt worden en de duurdere kunnen frequent of zelfs dagelijks gebruikt worden. In onze collectie blouses en overhemden heeft u onder andere keuze uit meerdere modellen die in heel veel kleuren en maten verkrijgbaar zijn. Zo hebben we ook overhemden met korte mouwen en met of zonder borstzak. Blouses en overhemden hebben een geweldig draagcomfort. Daarom kunnen zij ook prima door verenigingen en als vrijetijdskleding gebruikt worden. Een overhemd of blouse met logo of slogan op de linkerborst of op de rug draagt bij aan de herkenbaarheid en de uniformiteit van elke groep.

 

Bij shirts-bedrukken.nl vraagt u heel gemakkelijk een offerte aan voor goedkoop overhemden en blouses bedrukken. Via onze moderne tool vraagt u binnen een minuut een prijs op. Vervolgens upload u het logo/tekst welke wij op de overhemden/blouses bedrukken. Wanneer u akkoord gaat met de prijs, dan maken wij voor u een mooie digitale proefdruk. Deze passen wij aan tot u tevreden bent. Zo ontstaan er geen misverstanden en ontvangt u de overhemden met de opdruk zoals u wenst.


 

Bekijk onze categorieën overhemden en blouses om te bedrukken:

 

 

 

Bedrukte overhemden en blouses als werkkleding

 

Herenoverhemden en damesblouses kunnen wij met uw logo tot bedrijfskleding bedrukken. Op kantoor of in bedrijven waar gasten een warm welkom horen te krijgen is het van belang dat het personeel netjes gekleed is. Bedrukte blouses en overhemden met logo helpen uw personeel aan een keurige uitstraling en laten een professionele en serieuze indruk achter. Vaak laten bedrijven overhemden en blouses bedrukken voor promotionele doeleinden. Op beurzen en andere evenementen waar iets gedemonstreerd moet worden wil je je van je beste kant laten zien. Bedrukte overhemden worden ook als relatiegeschenkgebruikt.

blousen en overhemden bedrukken