DASSY kleding laten bedrukken?

DASSY is een toonaangevend Europees merk van professionele werkkleding. Het is ontstaan in 2007 als afsplitsing van een Belgische textielgroep met meer dan 45 jaar ervaring. Het merk heeft als missie om de prestaties van hardwerkende professionals zoals jij te verbeteren, door werkkleding te ontwerpen die duurzaam, functioneel en bovenal veilig is. DASSY werkkleding is speciaal aangepast aan de eisen en wensen van verschillende beroepsgroepen, zoals bouwvakkers, schilders, logistieke medewerkers en vele anderen.

DASSY heeft een ruim assortiment werkkleding, dat bestaat uit onder meer werkbroeken, werkjassen, werkvesten, overalls, tuinbroeken, veiligheidskleding, poloÔÇÖs, T-shirts en schoenen. Je kunt kiezen uit diverse kleuren en stijlen, en jouw werkkleding combineren naar eigen smaak. De werkkleding is niet alleen praktisch en comfortabel, maar ook modern en stijlvol. Zo kun je met trots presenteren op de werkvloer.

De werkkleding voldoet ook aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor werkkleding met hoge zichtbaarheid, vlamvertragende eigenschappen of antistatische bescherming. De kleding is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage, vuil en water. Bovendien kun je jouw werkkleding personaliseren met je bedrijfslogo of naam, om zo je professionele imago te versterken.

DASSY kleding bedrukken of borduren?

Als je op zoek bent naar werkkleding die je optimaal ondersteunt in je werkzaamheden, dan is DASSY werkkleding de juiste keuze voor jou. Je kunt de werkkleding van het merk nu voordelig laten bedrukken of borduren bij Shirts-bedrukken.nl. Je profiteert bij ons van scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende service. Ontdek nu het volledige aanbod van DASSY werkkleding op deze merkpagina. Heb je nog vragen? Of wil je gewoon even sparren? Neem dan gerust contact met ons op!

Hulp bij DASSY-personalisatie nodig?

DASSY werkkleding staat bekend om zijn duurzaamheid en comfort. Shirts-bedrukken.nl biedt gespecialiseerde personalisatieservices voor deze producten, inclusief bestands- en opmaakcontrole, om ervoor te zorgen dat jouw werkkleding niet alleen functioneel, maar ook uniek is.

Filters zichtbaar

Resultaat 1ÔÇô12 van de 38 resultaten wordt getoond

Resultaat 1ÔÇô12 van de 38 resultaten wordt getoond