Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

T-shirts bedrukken Dordrecht

T-shirts bedrukken Dordrecht. U wilt t-shirts bedrukken in Dordrecht? Dan zit u bij ons ook goed! Shirts-bedrukken.nl is dan wel niet gevestigd in Dordrecht maar bedrukt wel veel t-shirts en overige kleding voor bedrijven, scholen, studentenverenigingen en particulieren uit Dordrecht. 

 

Waarom zult u speciaal een voor een textieldrukkerij in Dordrecht kiezen terwijl u bij ons heel gemakkelijk vanuit uw eigen huis of zelfs onderweg een prijs voor bedrukte T-shirts of overig textiel aan kunt vragen. Aangezien wij over een eigen textieldrukkerij beschikken kunnen wij uw T-shirts en overige kleding zeer snel leveren tegen voordelige tarieven.

 

SHIRTS-BEDRUKKEN.NL STAAT VOOR:

 

  •  Zeer snelle en flexibele levertijden | voor alle bedrukte kleding en textiel.
  •  Direct een prijs | vraag een offerte aan en krijg direct een priis in uw mailbox.
  •  Goede service en aftersales | behulpzaam voor en na uw aankoop.
  •  Meedenkend | om uw textiel gerelateerde wensen te verwezenlijken.
  •  Laagste prijsgarantie | ziet u ergens een goedkopere aanbieding? Wij garanderen de goedkoopste textieldrukkerij te zijn!

 

Wanneer u bij een prijsaanvraag een logo, tekst of afbeelding meestuurd kunnen wij geheel vrijblijvend een digitale proefdruk voor u maken. Zo kunt u alvast zien hoe u bedrukte t-shirts eruit zullen komen te zien. Wij bedrukken de T-shirts en overige kleding, niet eerder tot u 100% tevreden bent met onze digitale proefdruk, bij aanvragen boven de 50 stuks is het zelfs mogelijk om kleding samples te ontvangen. Wij bedrukken T-shirts en overig textiel vanaf 10 stuks. 

 

Bekijk onze categorieën T-shirts om te bedrukken:

 

 

 

Kleding en Textiel bedrukken Dordrecht

Shirts-bedrukken.nl beschikt over een eigen textieldrukkerij waar wij veel kleding en textiel bedrukken Dordrecht en omgeving. Wij helpen u graag aan de bedrukte shirts , truien,  jassen, polo's en meer kleding die u zoekt. Wij garanderen u de laagste prijs en kunnen ook nog eens stellen dat de kwaliteit daar niet onder te lijden heeft. 

 

Bij shirts-bedrukken.nl vraagt u heel gemakkelijk een offerte aan voor goedkoop T-shirts bedrukken in Dordrecht. Via onze moderne tool vraagt u binnen een minuut een prijs op voor kleding bedrukken. Vervolgens upload u het logo/tekst welke wij op de kleding of shirts bedrukken. Wanneer u akkoord gaat met de prijs, dan maken wij voor u een mooie digitale proefdruk. Deze passen wij aan tot u tevreden bent. Zo ontstaan er geen misverstanden en ontvangt u de shirts met de opdruk zoals u die wenst.

 

U wilt t-shirts laten bedrukken in Dordrecht en ze ook nog ééns snel in huis hebben? Geen probleem, aangezien wij over een eigen textieldrukkerij beschikken kun wij u altijd de scherpste prijs aanbieden en een snelle levertijd garanderen. Heeft u een deadline die u dient te halen? En heeft u met spoed bedrukte shirts of andere kledingstukken nodig, neem dan contact op met onze klantenservice op: 038-333 66 19 en wij zullen er alles aan doen om uw deadline te halen!

 

 

 

De meest gebruikte druktechnieken bij ons in de textieldrukkerij

Er zijn vier druktechnieken die wij in onze eigen textieldrukkerij het meest toepassen. We hebben de machines, mankracht en kennis om deze technieken tot in de puntjes uit te voeren. Bij ons koopt u bij de bron alles wordt inhouse gedrukt en geborduurd daarom kunnen wij snel schakelen en u de scherpste prijzen aanbieden. Onze meest toegepaste druktechnieken zijn: Zeefdruk, transferdruk, borduren en digitaal printen op textiel. Wilt u beter begrijpen hoe deze technieken werken? Bekijk dan een van de onderstaande pagina's met filmpjes en foto's. 

 

 

T-shirts laten bedrukken in Dordrecht

Goedkoop T-shirts bedrukken in Dordrecht? Een T-shirt kan goed gebruikt worden om iets onder de aandacht te brengen. Dat kan verschillen van een merk, dienst of product dat wordt aangeboden tot een politiek standpunt dat uitgedragen wordt. Wij drukken onder andere veel promoshirts voor standhouders op beurzen. Tijdens sportdagen is het gebruikelijk dat er shirts gedragen worden die op de rug bedrukt zijn met de bedrijfslogo's van de sponsoren. Een t-shirt laten bedrukken in Dordrecht kan overigens goed gebruikt worden als relatiegeschenk en meegegeven worden aan klanten of bezoekers van evenementen.