Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Rogelli sportkleding bedrukken

Rogelli kleding bedrukken

Rogelli is een van oorsprong Italiaans merk dat door het Nederlandse bedrijf GOWA sportswear is overgenomen. Rogelli is een kwalitatief hoogstaand sportmerk. Rogelli Sportswear ontwikkelt met name sportkleding voor wielersport en voor hardlopers. In onze collectie Rogelli sportkleding zit ook kleding die gebruikt kan worden bij het trainen van iedere sport of bij fitness. Rogelli sportkleding wordt gemaakt van innovatieve en functionele materialen en heeft slimme pasvormen. Van Rogelli kunnen wij de knap gevormde fietsjacks en broekjes, maar ook desportjacks en sportshirts bedrukken.

 

Rogelli sportkleding bedrukken wij door middel van zeefdruk of transferdruk. Rogelli sportkleding kan ook zonder bedrukking geleverd worden.

 

Rogelli Sportswear bestellen

Wilt u Rogelli Sportswear bestellen? Dan bent u hier op de juiste plek. Wij bedrukken en leveren Rogelli sportkleding snel en voor een scherpe prijs. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Heeft nog vragen of wilt u Rogelli sportkleding bestellen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Bekijk onze collectie Rogelli sportkleding