Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Hardloopkleding bedrukken, hardloopshirts met logo

Hardloopkleding bedrukken? Bekijk hieronder onze collectie hardloopkleding met o.a. hardloopshirts, hardloopjacks en hardloopbroeken. Wij bedrukken vaak hardloopkleding voor sportclubs. Bedrukte hardloopkleding wordt veel gebruikt bij hardloopwedstrijden. Op de hardloopkleding drukken wij dan bijvoorbeeld de namen van de sporters, rugnummers en logo's van sponsoren.


Hardloopkleding en andere
sportkleding bedrukken wij door middel van zeefdruk of transferdruk. U kunt op een artikel naar keuze klikken voor meer informatie hierover. Wij bedrukken graag hardloopkleding voor u, maar deze hardloopkleding kunnen wij ook onbedrukt leveren.

 

Functional running shirts bedrukken voor uw hardloopevenement of marathon

Heeft u binnenkort een hardloopevenement of marathon, en bent u opzoek naar functional running shirts? Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van running shirts voor elk loopevenement, of het nu gaat om een klein loopevenement, een marathon, obstacle run of triatlon wij zorgen voor een mooi aandenken voor uw deelnemers.  

              

 

De bedrukte running shirts worden vaak kado gegeven bij de inschrijving van de hardloopwedstrijd. Maar kunnen natuurlijk ook als prijs uitgedeeld worden op de finish. Het runningshirt kan zelfs nog gepersonaliseerd worden met een badge van het aantal kilometers dat de hardloper heeft gelopen of een eigen neklabel.De runningshirts worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, deze zorgen ervoor dat het transpiratievocht goed wordt afgevoerd. Dit maakt de shirts uitermate geschikt om in te sporten. 

 

De runningshirts zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en maten, mocht u opzoek zijn naar een specifiek merk en kunt u deze niet vinden op onze website?
Neem dan contact op met één van onze medewerkers, samen met u zorgen we voor een uniek running shirt!

 

Zie ook onze: fietskleding | voetbalkleding | sportshirts | sportbroekjes | sporthesjes | sporttassen

 

 

Bekijk onze collectie hardloopkleding

4.15 €4.15