Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Textiel bedrukken of borduren in onze eigen textieldrukkerij

Bent u opzoek naar een bedrijf voor wie textiel bedrukken een passie is, en waarbij u ervan uit kunt gaan dat het bedrukte textiel voldoet aan alle gestelde kwaliteitseisen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Met een eigen textieldrukkerij van ruim 1200 m2 en met meer dan 20 jaar drukkers ervaring behoren wij tot één van de grootste (online) textiel drukkers van Nederland. Shirts-bedrukken.nl kan daarom goedkoop textiel bedrukken, snel leveren, en verzekeren dat uw opdruk met de hoogste kwaliteit op het textiel wordt gedrukt.

 

Onze kleding bedrukken we op verschillende manieren namelijk door middel van:

 • Zeefdruk
  Deze textiel bedrukken machine bedrukt met behulp van een zeef de inkt op het textiel. Dit kan zowel met behulp van een machine als handmatig.
 • Transferdruk
  De opdruk wordt eerst geprint op een folie en vervolgens met de pers onder hoge temperatuur op de kleding gedrukt.
 • Digitaal printen
  Met onze nieuwe digitale printer kunnen wij Full-collor opdrukken rechtstreeks op het kledingstuk drukken.
 • Borduren
  logo's, en teksten kunnen met behulp van de borduurmachine op de kleding worden geborduurd.

 

De kleding bedrukken we veelal als promotioneel textiel, denk hierbij aan t shirts bedrukken , sweaters, polo's en bedrukte jassen. Wij zijn leverancier van gerenommeerde textielmerken zoals o.a. Fruit of the Loom, Gildan, B&C, James & Nicholson en veel meer. Omdat alles “in house” wordt uitgevoerd kunnen we u een zeer scherpe prijs geven, wij hanteren zelfs de laagste prijs garantie!

 

Bekijk onze populaire overige textiel om te bedrukken categorieën:

 

De online textieldrukkerij voor bedrijven, verenigingen en particulieren!

Shirts-bedrukken.nl is een online textieldrukkerij en is een drukkerij waar we voornamelijk T-shirts, sweaters, jassen, overhemden, tassen en polo's bedrukken. Maar natuurlijk ook veel meer andere dingen zoals, caps, sjaals, broeken, badjassen en veel meer textiel. Textiel is een materiaal dat bestaat uit vezels of filamenten en een brede verzamelnaam voor al het kleding wat geweven is. Het textiel is een vervormbaar en zeer flexibel mede daarom is het uitermate geschikt om te bedrukken.

Textiel bedrukken of borduren