Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

Werkkleding bedrukken of bedrijfskleding bedrukken voor elk beroep

Werkkleding of bedrijfskleding bedrukken voor uw personeel, het zorgt er niet alleen voor dat u of uw personeel er netjes bijloopt, het zorgt ook voor een professionele uitstalling en herkenbaarheid van uw bedrijf. Werkshirts en werksweaters worden vaak geborduurd of bedrukt met het logo van het bedrijf, maar ook kunnen wij een naam of een slogan op uw werkkleding bedrukken. Onze bedrijfskleding zit comfortabel, kan tegen een stootje en zal er na vele wasbeurten nog goed uitzien. Vooral voor werknemers met veel lichamelijke arbeid is dit essentieel, denk bijvoorbeeld aan schilders, timmerlieden, installateurs, hoveniers, steigerbouwers etc.

 

Enkele zaken waar je aan kan denken voor het bedrukken of borduren van werkkleding zijn; 

  • Het bedrijfslogo en / of slogan
  • Vermeld het telefoonnummer van je bedrijf
  • Zet de url van de website op je kleding, dit kan vaak ook zonder www.
  • Wellicht een QR code welke je bij het scannen naar de bedrijfswebsite zal sturen.
     

Bent u opzoek naar speciaal merk bedrijfskleding, of werkkleding geheel in de huisstijl kleuren van uw bedrijf? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers, samen met u zorgen wij voor mooie gepersonaliseerde bedrijfskleding van hoge kwaliteit.

 

Bekijk onze populaire categorieën werkkleding om te bedrukken met bedrijfslogo of slogan:

 

  

Maak reclame met geborduurde of bedrukte bedrijfskleding


Laat uw bedrijf opvallen en maak reclame met bedrukte bedrijfskleding. Wanneer u of uw werknemers rondlopen in een t shirt of sweater bedrukt met uw bedrijfslogo zorgt dit voor meer naamsbekendheid. Dit is ook één van de redenen waarom bedrijven soms teams of evenementen sponsoren. Ook kleding bedrukken voor een representatieve uitstraling van uw bedrijf? Wij bedrukken bedrijfskleding voor bedrijven in diverse sectoren zoals o.a.; horeca, zorg, bouw, etc. De kleding kan zowel gekozen als bedrukt worden in de kleuren van de huisstijl van uw bedrijf. 

 

Bedrijfskleding bedrukken voor oa:

 

 

 

 

Reflecterende werkkleding laten bedrukken voor uw personeel


Ook beschikken wij over reflecterende werkkleding dat voldoet aan alle EN normen en veiligheidseisen. Wij hebben een ruim assortiment reflectiekleding om te bedrukken. Deze wordt reflecterende werkkleding wordt veelal gebruikt op de weg.

 

Bekijk onze populaire categorieën reflecterende werkkleding om te bedrukken:

 

 

 

 

Vragen en onderwerpen omtrent het bedrukken van bedrijfskleding


Er zijn veel vragen over het bedrukken van bedrijfskleding en werkkleding. Dagelijks krijgen wij diverse vragen van klanten, wij hebben de meest voorkomende vragen en onderwerpen omtrent het bedrukken van werkkleding hieronder vermeld. Klik op de link om naar de pagina te gaan. Natuurlijk kunt u ook altijd met u bedrijfskleding bedrukken vragen bij onze klantenservice terecht!

 

 

  

 


Bedrijfskleding bedrukken goedkoop

Bedrijfskleding met logo hoeft niet duur te zijn, wij garanderen u de laagste prijs. U vraagt heel gemakkelijk een prijs aan bij het door u gekozen artikel, vervolgens ontvangt u direct een scherpe prijs in uw mailbox. Bedrukte werkkleding is een investering die vaak belastingaftrekbaar is. Ontvangt u ergens een betere prijs? Twijfel dan niet en neem contact met ons op, wij garanderen namelijk altijd de goedkoopste te zijn! 

 

werkkleding bedrukken voor elk beroep