Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Bedrijfskleding bouw, werkleding voor bouwvakkers

Bouwkleding bedrukken of borduren? Wij van shirts-bedrukken.nl helpen u en iedereen van uw bouwbedrijf graag aan geschikte bedrijfskleding voor in de bouw. Op bouwkleding drukken wij vaak een bedrijfslogo, en contactgegevens van uw bedrijf. Hieronder bevindt zich onze collectie bouwkleding.

 

Deze werkkleding bedrukken wij door middel van zeefdruk of transferdruk. Er zit ook bouwkleding bij waarop geborduurd kan worden. Alle bouwkleding uit onze collectie kunnen wij ook zonder bedrukking leveren. Heeft u nog vragen of wilt u bouwkleding bestellen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Werkkleding voor timmerlieden, metselaars, stratenmakers, tegezetters, steigerbouwers en meer

Het belangrijkste van werkkleding voor bouw is dat het prettig zit en voldoet aan alle gestelde EN normen. Geen opkruipenden truien of te korte werkbroeken, wij hebben een groot assortiment werkkleding voor de bouw. In deze categorie vindt u bedrijfskleding voor de bouw, denk hierbij aan kleding voor timmerlieden, metselaars, stratenmakers, tegelzetters, steigerbouwers en meer.  Bent u opzoek naar een compleet outfit voor uw personeel in de kleuren van uw eigen huisstijl? Dan is dat geheel mogelijk, neem contact op met een van onze medewerkers voor een persoonlijk advies. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw personeel er weer tip top bij loopt.

 

Offerte werkkleding voor uw bouwbedrijf

Kies een gewenst artikel uit ons assortiment, en selecteer de bedrukken of borduren optie en binnen een minuut ontvangt u van ons een gespecificeerde vrijblijvende offerte voor uw bouw bedrijfskleding. Deze ontvangt u direct in uw mailbox. Mocht u nou niet kunnen vinden wat u zoekt, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij kunnen namelijk bijna aan al uw wensen voldoen.

 

Zie ook onze: schilderskleding | veiligheidshesjes | veiligheidsjassen | veiligheidsbroeken

 

 

Bekijk onze collectie bouwkleding

9.95 €9.95
21.6 €21.60
89.94 €89.94
32.4 €32.40
35.94 €35.94
47.94 €47.94
44 €44.00
47.94 €47.94
41.95 €41.95