Vragen? bel:038-333 66 19
Zoeken
Categorieën
Alle categorieën
  • Eigen productie
  • Spoedlevering mogelijk
  • Altijd een digitale proefdruk na bestelling
  • Offerte direct in uw mailbox
  • Ook voor resellers

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

KiyOh

9,3 / 10

Gebaseerd op 644 beoordelingen

Rachel "Onlangs een bestelling geplaatst van 14 truien. Ik kwam er toch nog twee te kort en heb deze nabesteld. In de tussentijd ben ik verhuisd dus ik ..."

Vrienden van het Schellingwouderbreekpark "Vriendelijke service Let op de planning/houdt aan de afspraken Goede kwaliteit Prima verhouding prijs/kwaliteit"

Nieuwste trends voor horeca bedrijfskleding

Het horecagebeuren is ook doorlopend onderhevig aan veranderingen. Als horecaondernemer wilt u dat uw klanten terugkerende klanten worden. Het draait hierbij allang niet meer om het alleen voorzetten van uitstekende maaltijden of heerlijke drankjes. Natuurlijk is de inrichting ook bepalend, want wie zit er nu graag in een horecazaak waar foeilelijk behang overheerst of waaruit blijkt dat er geen aandacht is besteed aan het creëren van de juiste sfeer.

De totaalbeleving is van groot belang geworden. Het uit eten gaan draait steeds meer om het beleven van een unieke ervaring. Deze unieke ervaring wordt vooral bepaald door het horecapersoneel. Het horecapersoneel staat namelijk in nauw contact met de klant. In een tijd waarin uitstraling en ervaring belangrijker lijken te zijn dan ooit, kunt u als horecazaak het verschil maken.

 

 

Er is een grote slag gemaakt wat betreft comfort

Als horecaondernemer heeft u uw werknemers lopen in bedrukte bedrijfskleding. Deze dient natuurlijk functioneel te zijn en prettig te zitten. Op geen enkele wijze dient de werknemer hinder te ondervinden van het dragen van deze bedrijfskleding. Op dit gebied heeft deze kleding echt een sprong vooruit gemaakt, want de nieuwste horecakleding is er op gericht om zo comfortabel mogelijk te zitten. Zo wordt er bijvoorbeeld veel vaker gebruik gemaakt van stretchstof om hieraan te voldoen. Het horecapersoneel is er dus in de loop der jaren echt op vooruit gegaan wat dit betreft.

 

Kleurgebruik is helemaal van deze tijd

Niet alleen qua functionaliteit heeft horeca bedrijfskleding een belangrijke verandering ondergaan, ook uitstraling is in deze tijd belangrijker dan ooit. Iedere werknemer is namelijk het visitekaartje van uw bedrijf. Hoe wilt u als bedrijf overkomen naar uw klant? We merken in ieder geval een verschuiving op het gebied van horecakleding. Het wordt steeds belangrijker om mee te gaan met de laatste trends van dit moment. Het dragen van modieuze bedrijfskleding is een belang aspect geworden.


De traditionele kleuren zoals zwart en wit hebben plaats gemaakt voor juist opvallende kleuren. Idealiter sluiten de kleuren naadloos aan bij de uitstraling die u als ondernemer uit wilt stralen. Behalve het gebruik maken van kleuren wordt er ook steeds vaker gekozen voor een bepaald thema.


Ook kiezen steeds meer horecaondernemers voor op maat gemaakte kleding, want juist met speciaal op maat gemaakte kleding zorgt u voor een belangrijk stuk herkenbaarheid. U kunt in dit geval zelf uw eigen kledinglijn samenstellen, waarbij zowel de koks als het bedienend personeel qua stijl perfect bij elkaar passen tot in het kleinste detail. Het laten aanbrengen van uw bedrijfslogo maakt de kleding echt helemaal af.

 

Ga met uw tijd mee en kies voor horeca bedrijfskleding van Shirts-bedrukken.nl

Bij Shirts-bedrukken.nl kunt u kiezen uit een grote collectie modieuze horeca bedrijfskleding die helemaal passen bij deze tijd, voor zowel dames al heren. Uiteraard voldoet onze collectie aan de hoogste kwaliteitseisen. Laat uw kleding door ons voorzien van uw bedrijfsnaam en/of logo. Wilt u weten wat hierin de mogelijkheden zijn en welke aangename prijzen wij hanteren, neem dan gerust eens contact met ons op. U kunt natuurlijk ook even een offerte opvragen.