Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Schilderskleding bedrukken of borduren


Schilderskleding bedrukken
of borduren? Wij van shirts-bedrukken.nl helpen schildersbedrijven graag aan schilderskleding met een mooie bedrukking. Op schilderskleding kunnen wij bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, de naam van uw bedrijf en contactgegevens van uw bedrijf drukken. 

 

Deze werkkleding bedrukken wij door middel van zeefdruk of transferdruk. Sommige schilderskleding kan geborduurd worden. Wij kunnen al onze schilderskleding ook zonder bedrukking leveren. Heeft u vragen over onze schilderskleding of wilt u schilderskleding bestellen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Kleding voor schilders, stukadoors en spuiters

Onder de categorië schilderskleding kunt u ook de kleding voor stukadoors en spuiters vinden. Deze kleding voldoet aan alle richtlijnen en normen die je van schilders en stukadoorskleding kunt verwachten. Ook moet de kleding prettig zitten, je draagt het bijna of misschien wel net zo vaak als je vrijetijdskleding. De werkkleding kunnen wij bedrukken of borduren met het logo van het stukadoorsbedrijf, schildersbedrijf etc. 

Heeft u een vraag over stukadoor, spuiters of schilderskleding? En bent u opzoek naar een compleet outfit voor uw personeel?
Neem gerust contact met ons op en samen zorgen wij ervoor dat u personeel er weer tip top uitziet!

 

Zie ook onze: bouwkleding

 

 

Bekijk onze collectie werkkleding voor schilders, stukadoors en spuiters

9.95 €9.95
26.7 €26.70