Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Bedrijfskleding zorg bedrukt of geborduurd

Zorgkleding bedrukken of borduren? Wij helpen u graag aan bedrukte bedrijfskleding die geschikt is voor in uw zorg instelling. Op zorgkleding drukken wij bijvoorbeeld het logo van de zorginstelling of het bedrijfslogo. Hieronder vindt u onze collectie zorgkleding.

 

Deze werkkleding bedrukken wij door middel van zeefdruk of transferdruk. Op zorgkleding kan ook heel mooi geborduurd worden. Alle zorgkleding uit onze collectie kunnen wij overigens ook zonder bedrukking leveren. Als u vragen heeft of zorgkleding wilt bestellen, dan kan u gerust contact met ons opnemen.

 

Kleding voor verpleegsters, zusters en broeders

Bent u als zorginstelling opzoek naar nieuwe bedrijfskleding voor uw zorginstelling? Dan helpen wij u graag, wij geven u graag advies en kunnen u indien gewenst pasmaten sturen. Vraag geheel vrijblijven en snel een offerte aan via onze website.

 

U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen met één van onze medewerkers voor een persoonlijk advies. Mocht u nou niet kunnen vinden waar u naar opzoek bent, twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij kunnen bijna altijd aan al uw wensen voldoen, samen met u zorgen wij ervoor dat uw personeel er tip top bijloopt! 

 

  

Bekijk onze collectie zorgkleding

24.5 €24.50
25.95 €25.95
24.95 €24.95
45.45 €45.45
23.95 €23.95