Vragen? bel:038-333 66 19
Zoeken
Categorieën
Alle categorieën
  • Eigen productie
  • Spoedlevering mogelijk
  • Altijd een digitale proefdruk na bestelling
  • Offerte direct in uw mailbox
  • Ook voor resellers

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

KiyOh

9,3 / 10

Gebaseerd op 644 beoordelingen

Rachel "Onlangs een bestelling geplaatst van 14 truien. Ik kwam er toch nog twee te kort en heb deze nabesteld. In de tussentijd ben ik verhuisd dus ik ..."

Vrienden van het Schellingwouderbreekpark "Vriendelijke service Let op de planning/houdt aan de afspraken Goede kwaliteit Prima verhouding prijs/kwaliteit"

Win bedrukte hoodies voor je sportteam of vriendengroep!

 

Het nieuwe jaar is bezig en dit willen we graag gelijk goed beginnen. Win voor je héle team of vriendengroep bedrukte hoodies! Handig voor carnaval, handig voor tafelvoetbalwedstrijden op kantoor, of handig om elkaar te herkennen op vakantie, you name it!

 

 

 

 

 

Hoe kun je de bedrukte hoodies voor je team of vriendengroep winnen?

 

Hoe kun je de bedrukte hoodies winnen?

1--- Like de Facebookpagina van Shirts-bedrukken.nl
2--- Like het bericht over de winactie en upload in de reacties jullie gekste/gaafste/gezelligste groeps- of teamfoto (wees creatief, trek de aandacht met de foto of de tekst!)
3--- Zorg dat jouw foto op 12 maart 2018 de meeste likes heeft behaald!
4--- -optioneel- Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op 13 maart 2018 als eerste te zien wie er gewonnen heeft! 

 

De bedrukte hoodies die we gaan weggeven zijn unisex hoodies dus zowel voor mannen als vrouwen mooi te dragen. Ze zijn verkrijgbaar in de maten S t/m 5XL*. De groep die wint kan hun gezamenlijke kleur kiezen uit maarliefst 31 kleuren! (*3XL, 4XL, 5XL leverbaar in een beperkt aantal kleuren.)

 

 

Actie voorwaarden Facebook win actie

-   De actie is bedoeld voor een groep of team
-   De te winnen hoodies hebben allemaal dezelfde kleur
-   De te winnen hoodies worden aan 1 kant bedrukt
-   De actie loopt tot en met dinsdag 12 maart 2018. De winnaar wordt als eerst bekendgemaakt in onze nieuwsbrief op 13 maart 2018 en vervolgens ook op Facebook. 
-   Het maximaal aantal te winnen hoodies bedraagt 20 stuks
-   Wij houden van eerlijkheid. Gekochte likes vallen bij ons direct op, de likes zullen in mindering worden gebracht of kunnen zelfs leiden tot diskwalificatie
-   Foto's met grote opvallende reclame worden verwijderd

 

 

Meer over shirts-bedrukken.nl

Shirts-bedrukken.nl is een textieldrukkerij in Kampen, Overijssel. We bedrukken en borduren al meer dan 23 jaar allerlei soorten textiel voor particulieren, bedrijven, verenigingen en organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het goedkoop bedrukken en borduren van t-shirts, polo’s, maar ook truien bedrukken en andere promotionele producten met uw logo of afbeelding.