Kleding van Lemon & Soda bedrukken

Lemon & Soda maakt T-shirts, vesten en hoodies die perfect geschikt zijn om te bedrukken of borduren met je eigen logo, tekst of afbeelding. Wil je je medewerkers goed gekleed hun werk laten uitoefenen en toch uniformiteit uitstralen? Dan bestel je een werktrui of polo met bedrijfslogo van Lemon & Soda bij Shirts bedrukken. Heb je ergens vragen over? Schroom dan niet en bel ons. We helpen je graag met raad en daad.

Onze merken

Iedere klantgroep heeft zijn eigen behoeften. Scholen zijn bijvoorbeeld op zoek naar voordelige T-shirts voor een sponsorloop. Terwijl horecabedrijven nette blouses zoeken die er na meerdere wasbeurten nog perfect uitzien. Verder zijn er bijvoorbeeld nog fashionondernemers die de markt willen veroveren met hun eigen kledinglijn. Shirts-bedrukken voert daarom verschillende merken om die uiteenlopende doelgroepen zo goed mogelijk te bedienen.

Wij hebben als distributeur exclusieve vertegenwoordigingen van gerenommeerde kledingmerken. We hechten aan kwaliteit en bevinden ons in het middensegment van de markt. Met ruim twintig jaar ervaring in het bedrukken en borduren van kwalitatieve kleding en accessoires bieden wij de totaaloplossing waar klanten in binnen- en buitenland van profiteren. Onze merken vormen de kern van een hoogwaardig en uitgebreid leveringsprogramma van kleding en accessoires welke is afgestemd op een breed scala aan marktsegmenten.

Filters zichtbaar

Resultaat 1–12 van de 43 resultaten wordt getoond

Filters zichtbaar

Resultaat 1–12 van de 43 resultaten wordt getoond